—— Home > On Display > Architecture Design Award > Huangshi Science and Technology Innovation Center
Huangshi Science and Technology Innovation Center

Combined with the upper planning, an ecological landscape axis will be introduced in the plot, with the theme of "growth and transformation, linking the future", the ecological corridor will be designed into a plant-like free growth form, and extend to each group to form a pleasant scale Outdoor communication space.

The shaping of the facade image also echoes the concept of "growth", and the upward curve outlines the upward growth trend. In the exterior facade structure, the “breathable” type of externally ventilated double-layer curtain wall is partially adopted, and the curtain wall is combined with the photovoltaic power generation curtain wall, which is energy-saving and environmentally friendly. Concept to create an ecological, environmentally friendly and technologically shared experience office park.





IAI Architecture Award

Winners:OVU ARCHITECTURAL DESIGN

China







Related Works