—— Home > On Display > Interior Design Award > YangYun Underground Chamber
YangYun Underground Chamber

The project is located in the core of Ludao Island. The design adopts oriental elements to build a scenic view of the Oriental Landscape Zen Garden. The project is located at the foot of the mountain, facing the beautiful lake, where the souls of the mountain and water meet and merge in the flowing clouds. After deliberation, the poetic blueprint of Yangyun is extracted, and the internal skeleton is shaped through construction. The vertical volume and the horizontal undulation are regarded as "mountains"; through the interaction of moving lines, the water diversion scenery is interspersed with each other to form a long-distance artistic conception.





IAI Interior Award

Winners:Mans design (ShenZhen) Co.,ltd

China









Related Works